Merhaba,
Elimde 60 70 taneden oluşan çok kaliteli, bizzat kendim derleyerek oluşturduğum bir backlink listesi var. Bununla birlikte yine 20 30 adet daha bulunan bir ikinci dosya daha var. Bu iki dosyadaki backlink alınabilecek sayfalar tek tek DA/PA sorgulaması yapılacak. Ardından Microsoft Excel'deki bu listeye ilgili olan sayfaların yanına DA, PA değerleri tek tek doğru bir şekilde eklenecek.
ChatGPT'nin 5-Thinking, 5-Pro ve Agent Mode (Ajan Modu) ile denedim. Ajan modunda bazı kaynaklardan taramalar yaptı ancak maalesef reCAPTCHA istediğinden, bazı servisler toplu sorgulamaya izin vermediğinden başarılı olamadı. Benim de uğraşacak vaktim yok.
Tek tek değil toplu sorgulayan sağlam çalışır bir servis bulursanız 10'lu 10'lu artık en fazla kaç tanesine izin veriyor bilmiyorum ama 10'lu 10'lu desek 10 turda döner bitirirsiniz. İş çok meşakkatli ve uğraştırıcı bir iş değil, dikkat ve özen gerektiriyor sadece. Ben de bu özelliklere sahip bir arkadaşla çalışmak istiyorum.
İşi alacak olan üyenin öğrenci olması öncelik ve tercih sebebimdir.
İşi konuda anlattım; uçuk kaçık fiyatlar istemeyecek, işi güzelce yapıp bana .xls veya .xlsx formatında teslim edebilecek, az çok DA/PA nedir bilen, ne iş olsa yaparım abi zihniyetinden uzak arkadaşlar PM göndererek fiyat teklifinde bulunabilirler. En uygun fiyat teklif edip, en içime sinen profile sahip arkadaşımıza işi vereceğim.
Ödeme teslimatta yapılacaktır.
Teşekkür ederim.