İzledim tabi. İyilerden birisi bu çünkü. En iyi 30 anime listesi yapsam içinde yer alır.
Şuana kadar belki 1000 tane anime izlemişimdir sayısını bilmiyorum ama kötü olmayan her animeyi izlemişimdir.
One piece gibi 1000 bölümü aşan bir animeyi bile 2 defa izledim : )
Anime izlemekle dil öğreniliyor olsa şuana kadar ben 10 defa öğrenirdim
Solo leveling gibi güzel animeler her yıl bir kaç tane çıkar mutlaka.
Güzel aksiyon sahneleri olup gaza getiren tarz bir kaç anime önereyim ( kısalardan )
One punch man
Kimetsu no Yaiba
Jujutsu Kaisen
Berserk
Mutlaka hepsine bakacağım çok teşekkür ederim.
Anime değilde Rick and Morty güzel bir dizi. İşe gidiş gelişte 2-3 bölüm bitiriyorum güzel gidiyor.
Hocam bunu ben izliyordum çocukken Cartoon networkte. Gayet iyiydi o zamanlar şimdi denemedim hiç
Death note izledigimde bende böyle demiştim farklı bir izleme keyfi
Bunu da not alıyorum.
Solo leveling görsel olarak çok iyi bir anime. Çok fazla anime izledim net olarak şunu söyleyebilirim attack on titan ve helsing ultimate yetişebilecek herhangi bir anime yok. Bu ikisi bu işlerin nirvanasi
Helsing i çok duyuyorum bunlara da bakacağım teşekkür ederim.
Burdaki hocalarıma bikaç isekai ve benzeri anime önereyim güzel animelerdir
One punch man
The eminence in shadow
Baki (baki olan baki hanma değil)
The daily life of an immortal demon king mi ne
Reincarnated as a slime
Overlord
daha fazla da önerebilşrim özellikle isekailer şahsen çok sarıyor
Önerileriniz için çok teşekkür ederim hocam eve gidince tek tek bakacağım
ülkede her şey dört dörtlük sanki
Valla ben de dindar birisiyim ama anime neden yasak anlayamadım. İslamiyette peygamber efendimizin resmedilmemesi için yasaktır muhtemelen. Osmanlı da buna saygı göstererek hat sanatı, minyatür gibi sanat dallarına yönelmiştir.
Edit: Biraz araştırdım Kur'an-ı Kerim'de böyle bir yasak vs. yok. Sadece uygun olmadığını belirtmek istemiş sanırım arkadaş.