Günah olmasa bende izlerdim
Nesi günah hocam? Bilmediğimden soruyorum.
Benim hanım da hiç izlememişti. Benim de çevirmenliğini yaptığım için bir gazla Naruto'ya başladı

Şimdi Shippuuden 299. bölümdeyiz. Bu bittikten sonra da sevdiği tarzlarda birkaç şey var aklımda. Büyük konuşmamak gerekiyor gerçekten. Sandığınızdan fazla bağlayabiliyor.
Hocam 299 bölüm mü

Arka sokaklar gibi mi yani
sen bir de one piece başla benim gibi de delir
O da mı böyle efsane bir şey. Akşam bakayım teşekkürler
Bende pek izlemem ama sosyal medya da bir animeyi çok övüyorlardı sırf meraktan izledim ama zaman kaybı geldi. Beklentimi karşılamadı.
Hocam bir de bunu izle bi dene. Çok hoşuma gitti benim.
Benim de bir önyargım var bir türlü kıramadım. Konu içerisinde, bunu izlersen gerçekten seversin denilen bir anime var mı ? Bu arada farklı tür ama animasyon izlemeyi çok severim.
Valla efsane bir şey hocam konusu bana çok hoş geldi. Zaten biz Türkler böyle ilerlemeli şeyleri seviyoruz. Bir dene derim.
Bende geç yaşta animeye başladım. Ön yargılıydım çocuksu geliyordu. Fakat şuanda neredeyse izlemediğim anime yok. Hepsini izlemişimdir. Tabi orta ve iyi üstü olanları.
Animelerin farkı bana göre şu , hayal dünyasını çok iyi yansıtıyorlar , duyguları güzel veriyorlar, filmlerde dizilerde yapılması zor olan şeyler anime üzerinde yansıtmak daha kolay. Fantastik dövüş türündeki animelerde mesela aksiyon sahneleri çok çok iyi oluyor. Bir filmde bu tarz bir sahneleri yapmaları çok zor ve büyük bütçe gerekiyor.
Hocam bu solo levelingi izledin mi? Bir denemeni tavsiye ediyorum. Türkçe dublaj olsa altyazı olmasa çok daha iyi olur. Valla birkaç anime daha izlersem koreceyi çözerim diye düşünüyorum