Hocam kusura bakmayın kanunlar çok basit caydırıcı değil, Tazminat alsanda fazla birşey alamazsın. Ayrıca davanı bedava bakan avukatlar çıkabilir, Sonucta haklı çıkacağın için senin avukat paran karşı taraftan talep edilecektir. Babamda darp edildi kişiler hatta kabullendi yaptıklarına biri suça sürüklenen cocuk biri dedesi idi, Aldıkları ceza cocua 3 yıl denetimli serbestlik, dedesine 5 yıl denetimli serbestlik + avukat vekalet ücreti, Birde içeride yatılmayacak şekilde ufak cezalar verildi. İkiside dışarıda. Sorsan o olayda babamın kolları sargılı ellerinde bellerinde izler vardı, burnunda da kırık vardı buna rağmen basit yaralama oldu. Ne olacakta büyük yaralama geçecek bilmiyorum. Ama uğraştığınla kalmaman için avukata ver mahekemeye gidip gelsinler sürünsünler. En fazla alacağın tazminat ise 50'yi geçmez. Belkide de hiç alamazsın ama en köt onlar denetimli serbestlikler alırlar o kadar. Bende şimdi zaman kolluyorum o karşı taraflar için fırsatını bulduğumda caydırıcı ceza olmadığı için fırsatını bulduğumda gerekeni yapacağım karşı taraf için. Nasılsa sicil temiz 5yıl denetimli + birde avukat parası karşıma cıkar o kadar. Ha karşı taraf belki birde mahkemeye kadar imza atmaya başlayabilir haftada 1 2 tane. Ama bişey bekleme. Sana avukatlar önce vemen için davayı atıp tutacaklar sonra mahkeme sonuna geldiğinde bu sorduğun sorduğunda fazla bişe çıkmaz diyecekler.

Türkiyede para gücün varsa adalet senden yana, Kimin parası ve cevresi varsa adalet ona çalışıyor. Ben bu ülkede adalete güvenmiyorum.