1 ay önce acmıstım ve o telafi icin verdikleri vds 10 gün sonra gitti kaç gündür taleplerimi iplemiyorlar bile kurumsal bile yaklasmıyorlar. vdsmi istiyorum dememe ramen su gün verilcek bu gun verilcek diyip diyip durdular.
https://www.r10.net/nasil-bilirsiniz...llanmayin.html daha önceki konuya buradan ulasabilirsiniz . bu sefer yine satılmıs alan tutturamıyor. vergi levhası numarası istedigimde aldıgım cevap böyle.
Yok sana vergi numarası kardeşim bu nasıl konusma stilidir.ekte görebilirsiniz ayrıntılı iade verelim diyor sonra kamil aksoydan iade gelir diyor yani buradan hizmet almayın biraz daha ekleyin gidin baska sirketlerden alın.
daha ocean bilisim diye bir limited sirketide yok kendi söyledikleri.
kamil aksoya attım diyorki kamil alır ismail fatura keser ismail kendine gelmiyen parayı fatura keserse sahte faturaya girmezmi ?
mağdur olmak istemiyorsanız almayın buradan. bazı ssleri 2 kere yüklemis olabilirim kusura bakmayın bilmeden
Benim Aylardır kullandığım web hosting hizmetini tek gecede iptal edip ne iadesini yapan ne açıklama yapan bir şahıs i*** E**** Y**** denen sahtekarın işleri alt bayilik adına 300 tl para aldı 200 ünü iade etti 100 tl sini hala yazıyorum cevap vermiyor :D maalesef mağdur çok btk ve vergi levhasıda eski sahibine ait mete özdemir zamanında firma çok iyiydi ama i*** E**** Y**** bu şahıs önceki sözde firması ile beraber attığım ss den itibaren hala 100 tl borcu var :D