ÖzayDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar derler, sanırım seninle çalıştık. Bende seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşadım, eksiği yoktur fazlası vardır, açıkçası bende savurgan biriydim ama senin kadar savurmadım ama ben muhasebemi iyi yapmadım. Sonuçta boşandım, iflas ettim, uçan kuşa borçlandım ve bu borçları yurt içinde ödeyemeyince gidip yurt dışında 4 sene çalıştım ve borçlarımı kapattım, çektiğim sıkıntıyıda ben biliyorum.

Tüm borçlarımı ödeyip döndükten sonra ise geçen seneyi hayatımın en mutlu senesi ilan ettim, bu sene ise ondan daha mutluyum.

Maddi sıkıntılarını eşinin bilmemesi veya bilipte yardımcı olmaması iyi değil, öncelikle her şeyi ona anlatmalısın, düşmez kalkmaz bir Allah. Ağır borç yükü sıkıntılıdır, hatta dünyanın en ezici durumlarından biridir ancak herkes düze çıkar, biraz ezilir, biraz pişer ama çıkar. Burası imtihan dünyası.

Senin durumun o kadarda kötü değil yanlış anlama! Arabanı satıp ödeyebileceksen satar ödersin, başka iş kurar kazandığın tecrübelerle devam edersin. Sen batakta değilsin ancak ödeyemeyeceğinden fazla borcun var ve destek almalısın! Eş ne güne duruyor, aile ne güne duruyor, arabanı ve satabileceklerini sat borç kalırsa onlardan iste.
tşk ederim
durumu düzeltmek için mücadele ediyorum.