valla hocam bilgim yok ama sıfır araçta bile caysan kaporanı geri ödüyorlarsa bi bit yeniği var demektir. en temizi kapora kabul etmemek, sazan sarmalı yönteminede kurban gidilebiliyor, şimdi diyeceksiniz güvenli ödeme ticaret bakanlığı e-devlet yok onuda kılıfına uydurmuşlar şeytana yol göstermeyeyim. benim şöyle bi ticaret algım var; tamam geliceksen ciddiysen beklerim kardeşim yarın öğlene kadar, otobüs biletini aldıysan bana bi foto at söz senettir talip çıkarsa ertelerim ilk önceliği sana veriyorum. öğlen belli bi saaten sonraya iş bırakmam prensip olarak alırkende satarkende kimsenin aklında soru işareti kalmasın zan altında kalmasın sonra dersin, akşam-gece atla otobüsüne gel sabah alayım terminalden öğlene kadar exper noter banka işimizi rahat rahat görelim, para tek kişiden kimin adından gelirse ona devredeceğim-alacağım dersin resmi fiyattan işlemler yürüyecek katakulliye girmem, istediğim yere gösterebilsin-gösterebilirmiyim diye sorarsın dediğin gibi çıkmazsa, eksper vs ücretlerini kim karşılar anlaşırsın, öğlene gelmezsen başkası talip olursa geçmiş olsun kapora almam vermem nasip kısmet işidir dersin iki tarafta az çok rengini belli eder.
satmadan - almadan ilanın kaldırılmasını isteme, kaldırma mümkünse mutlaka ilanlarında bi ss'ini al kenarda köşede kalsın. anlaşmazlık olur olumsuz durum olur nolur olmaz.
Sıfır araçların kaporaları büyük meblalardır. buradaki kapora ceb harclıgı gibi bişey. bir yerde 3 kişi yemek yiyorsun zaten 3 4 binlik oluyorsun. sonucda bu senin dedigin arac sıfır arac. aynısından bir sürü var. kapora vermesine bile gerek yok. kı zaten adam 50 100 bin verse direk parasını geri yollarım.