Merhaba, sizinle daha önceden iş yapmıştım (siteleriniz için otomasyon). 2-3 yıl geçmiştir.
Güzel ve naif bir insansınız fakat sizin batacağınızı, Sizle ilk çalıştığımda anlamıştım. Patavatsızlık gibi algılamayın lütfen, hissettim bile demeyeceğim, sürdürülebilirliğe aykırı vaziyeti net şekilde görmüştüm.(Basit kıvılcımlar yangın çıkartır.)
Olur olmaz insanlara güvenip, şifreleri herkese verdiğinizinde farkındayım. Bu konuda benzer birçok hatalı tututmunuzu söyleyebilirim ama, bu saatten sonrada gereği yok. Olan olmuş.
Hepimiz benzer durumlar yaşıyor düşe kalka ilerliyoruz. Eş yönündende talihsiz olduğunuzu yazınızdan anladım. Allah daha büyük dert vermesin. Umudunuzu kaybetmeyin gibi klasik şeyler söylemek istemiyorum. Gerekirse hiçbişeyi umut etmeyin. Allah'a şükür Kurumsalda sabit bir geliriniz var gibi, içeceğimiz şu yalan dünyada 1 tas çorba. Çoçuklarınızda var, zayıflığa düşmemeniz gerekir, Canınızı aşırı sıkıp piskolojik sorunlarada girmeyin, sağlığınıza huzurunuza dikkat edin. Onlar bozulmasın, para gelir geçer. Allah büyük, bununla geçmiş olsun.