Arkadaşlar merhabalar Stok Yönetim ve Sipariş Scripti geliştiriyorum kullanmak istiyen kişilere 15 gün olarak ücretsiz sağlayacağım.

not: opencart sql ile beraber çalışmaktadır,testler sonucu hiç bir şekilde verilere zarar vermez ve sorun çıkartmaz

Özellikler:
1-Ürün Yönetimi ( Stok Ekleme - Çıkarma - Miktar belirleme )
2-Varyant Yönetimi ( Stok Ekleme - Çıkarma - Miktar belirleme )
3-Barkod bazlı ( Stok ekleme - çıkarma - miktar belirleme )
4-Stok Hareketlerin Takibi
5-KDV ( Vergi Raporları )
6-Raporlar ( Stok Raporu - Fatura Raporu - Barkod İşlemleri ) Hepsi için ayrı olarak dışa aktarım yapabilirsiniz
7-Kargo Etiketleri
8-Fatura oluşturma ( resmi hükümlülüğü yoktur sadece,proforma tarzında ) ( yakında Paraşüt vs gibi entegreler düşünüyorum )
9-Siteye Gelen Siparişler burayada düşer ( Sipariş Durum Güncellemesi , Not Güncellemesi , Müşteriye bildirim buradan yapabilirsiniz )
10-Whatsapp veya diğer sosyal mecralardan sipariş aldığınızda Bilgi-formu iletimi bu iletide her müşteriye benzersiz bağlantı oluşturur ve müşteriye iletirsiniz, müşteriden istediğiniz bilgileri doldurur otomatik olarak admin panele düşer ) ve admin panelden bilgileri anlık güncelleyebilirsiniz ayrıyetten veresiye vs satışlarda buraya rapor olarak düşebilirsiniz Kalan Tutar - Ödenen tutar tarzında

şuan olarak bunlar mevcuttur geliştirmelerim isteğe ve önerilere göre yapacağım resim görsellerini aşağıya bırakıyorum.