Allah yardımcınız olsun hocam, her karanlık gecenin bir aydınlık sabahı vardır, endişeye kapılıp daha büyük hatalar yapmadan sakince planlama yaparsanız eminim çıkarsınız bu dar boğazdan.

Genç arkadaşlar da aşağıdaki 3 tavsiyenin çıktısını alıp duvarlarına assın. Bedeli ağır olan bu dersler bir insanın hayatını kurarken hep aklında tutması gereken şeylerden.

LINK_SATISI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

iflas ettikten sonra insanın aklı başına geliyor. Benim de bu iflastan aldığım dersler oldu. Bunu sizlerle paylaşmak isterim.
1- O yüzden bugün ne kazandıysan en az dörtte birini köşeye atmalısın. Benim şuan sıkıntımın kaynağı bu.
2- Hep birilerini mutlu etmek için mücadele etme. Elbette çevrene duyarlı olacaksın. Ama hak edene hak ettiği kadarını vereceksin. İstemeden veren sen olursan, verdiğinin bir kıymeti olmuyor.
3- Senden 1 isterlerse 1 ver. 2-3 veren olma. Öylesine kimseye bir şey verme. Benim öylesine verdiğim paraları toplasan 500-600k eder. Bugün onu geri isteyemiyorum. Çünkü verirken borç olarak veriyorum demedim. Hep benden olsun dedim. Eğer benden olsun demeseydim. Bugün o verdiğim paraya muhtaçken arayıp o parayı geri isteme hakkım olurdu.