Selamlar, zamanında sizin kadar büyük olmasa da bende iflas ettim diyebiliriz ve " Hayat her zaman aynı şarkıyı çalmıyor. Bazen Hadise çalıyor düm tek tek, bazen de müslümden. O yüzden bugün ne kazandıysan en az dörtte birini köşeye atmalısın. Benim şuan sıkıntımın kaynağı bu. " Şu cümle o kadar gerçekki. Ayrıca şunu da öğrendim x yerden para kazanıyorsan bunu çoğaltıp piramit gibi bir sistem yapmak ve köşeye de para atman gerekiyor yoksa x gittiği an bum.
geçmişte makale yazarlığı yaptım. O sektör de yapay zekanın gelmesi ile sona erdi. Artık kimse makale yazdırmıyor. 1 makale bugün 100 lira. 100 liraya yapay zeka ile 100 tane makale yazdırabilirsin.
Makale yazarlığı sona ereceğini görerek - websitesi sahiplerine yazarak aracılık komisyonculuk yaptım. Onların sitesinden link sattım. Aracılıkta da websitesi sahipleri linke tıklayıp site sahibine sitenin sahibi benim aracıyı devreden çıkaralım biz alışveriş yapalım dediklerinde bu işin de sağlıklı olmadığını anladım.
websitesi açarak yoluma devam ettim. websitesi işleri güzel giderken aklıma başka sektöre geçiş yapmak gelmedi.