uAbesni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar.
Temanın ödeme ekranına geldiğimde siparişi tamamlama alanında sürekli yükleme işareti bulunuyor. Banka ve kapıda ödeme seçenekleri aktif ama işlem yapamıyorum. Fakat WooCommerce ile otomatik oluşturulanda bu hata yok. Temadaki olan işlem smtp ayarları yaptıktan sonra sonra oldu. Smtp eklentisini sildim ama yine de devam ediyor.
Sorun olan sayfadaki ödeme alanı yüklenme hatasını düzeltmem için yardımcı olabilirseniz sevinirim.

- WooCommerce ayarlarında Ödeme Tamamla sayfası seçili.
- Sorunlu sayfada kısa kod olarak: /checkout-2/ - [woocommerce_checkout] kısa kodunu içerir.
- Sorunsuz sayfada blok olarak: /checkout-1/ - woocommerce/checkout blokunu içerir

Sorunlu olan link
Sorunsuz olan link

Selamlar dostum, bu sürekli yükleme işareti ve ödeme yapamama sorunu WooCommerce kullanıcılarının sıkça karşılaştığı bir durum. Valla açıkçası, sorunlu sayfada kısa kod kullanman ve sorunsuz sayfada blok kullanman temanla alakalı güçlü bir sinyal veriyor. Kesinlikle ilk olarak temanı geçici olarak varsayılan bir WordPress temasına (mesela Storefront) çevirip sorunun devam edip etmediğini kontrol etmelisin. Eğer düzelirse, temanın kısa kodlu ödeme sayfasında bir çakışma yarattığı belli olacaktır. Ayrıca, tarayıcının konsolunu (F12 tuşu ile açabilirsin) kontrol ederek herhangi bir JavaScript hatası olup olmadığını görmek de sorunun kaynağını bulmana kesinlikle yardımcı olur. Tüm cache'leri temizlemeyi de unutma hocam.