Cortexi yanlışlıkla tercih etmiş bulundum. Aslında yaptıkları işleri takdir ediyorum, ancak ticari anlamda hizmet verebilecek bir yapıda değiller. R10 üzerinden ücretini ödeyerek profesyonel hizmet aldığım için beklentim yüksekti. Şimdi sanki bağışmış gibi başvuru süreci falan çıkamışlar, ne de doğru bir işleyiş. Hızlıca çözüm bulabilmek adına adamların podcast kanalına bile ücretli üye oldum, fakat buna rağmen yaşadığım deneyim tam bir hayal kırıklığı oldu. Bu kadar amatörce bir yaklaşımı daha önce görmedim. Forumda başka satıcılar var onları denemenizi tavsiye ederim.
Ben daha 1 aydır kanaldayım.Daha öncede forumdan bayisinden hizmet alıyordum.Prodcast da test apileri paylaşıldı çünkü genele api açıldığında sürekli ddos yiyordu.Hizmeti engellemeye çalılanlar oldu.Bu nedenle api duraklatılmıştı.Yazınızın yanlı olduğunu düşünüyorum çünkü bende whitelist başvuru yapıp onay aldım.Kimseyi kayırmadılar.200 küsür başvurudan 160 tanesi onay almış.Onay alamayanlar ya Claude politika ihlali yapacağını açık açık belirtmiş yada sorulan soruları Ai ile doldurmuş.Formu düzgün dolduran herkes onay aldı.2 hafta tüm hizmetler durduğu için söz verdikleri gibi herkese ekstra 2 haftalık üyelikde tanımlandı.
Siz kanalı takip etmemiş üstüne canlı yayınlara katılmamışsınız ki olayları bilmiyorsunuz.Prodcast alınca Api çantada keklik olmuyor.Bunlarda konuşuldu.
Forumda cortex harici hatasız çalışan api hizmetide bulamazsınız.Bahsettiğiniz diğer kişilerin hizmetlerinide kullandım.Benim kadar deneme yapmamışsınızdır.