Geçen hafta şahıs şirketimi kapattım ve trendyol gibi pazaryerlerinden çekildim. Özellikle kış sezonu geliyor, ülkede ki durumlar malum. Yorum sizin hocam.
Şu anda işiniz varmı satışı dışarıdan mı yapıyorsunuz. Bizde şirketi kapatıp ek gelir gibi yapmayı düşünüyoruz. (Atölye)
Trendyolda oldukça yavaş hocam. Şu an genel olarak bir durgunluk var
Genel durgunluk varsa doğrudur ama bizim kitleye ulaşmamız çok zorlaştı.
Kendiniz üretmediğiniz (fason da olabilir) sürece veya çok yüksek bütçeniz yok ise trendyoldan maalesef kâr etmeniz imkansız. Bir çok arkadaşım İstanbul İstoçta dükkanları varken düzgün şekilde kâr edemiyor trendyolda.
Plastik üreticisiyim. Enjeksiyon kalıbını yapıp kendi makinem ile seri üretim yapabiliyorum ama 700 tl lik satışta 300 tl kalıyor. Yüksek satış yapabileceğim sürüm tarzı ürünleri düşünüyorum artık. Bugüne kadar hep özel tasarımlar yaptık onlarda aya 2 -4 arası satıyor.
Tüm türkiye'de toplu mal satışları temmuz ayında düştüğüne göre bu ay iyice düşmüştür. evet beyler bayanlar ya ülke yakın zamanda stagflasyona girecek ya da deflasyon başlayacak yavaştan.
Onu bilmiyorum ama durum çok kötü hocam
Sektör nedir özelden bilgi verin isterseniz neler yapılabilir öneride bulunalım. Trendyol da çok kar edileceğini düşünmüyorum paranın 25 30 gün yatması da cabası zaten.
Plastik üreticisiyim
Birçok plastiğin kalıbını yapıp atölyemde seri üretime geçirebilirim.
Daha önce kalıp yapıyorduk o iş bitti.
Genelde aksesuar modifiye anahtarlık tarzı ürünler.