Alıntı
Başınız sağ olsun. Soruşturma izni verilmese de mahkeme yolu ile itiraz edince veriliyor. Denediniz mi?
Sağolun. Evet Ankara Bölge İdare Mahkemesinde sağlık bakanlığının bu kararına itiraz ettik sonuç bekliyoruz. Ama ben bakanlığın bu konudaki tavrına çok sinirlendim. Bir kamu kurumu insanların gözüne soka soka resmi evrakları değiştiremez. Var olmayan belgeleri var gibi gösteremez, var olan belgeleri gizleyemez. Bu mahkeme ile çözülecek bir durum değil. Bu kadar fahiş bir anayasal hak ihlaline karşı toplumsal bir tepki konması şart. Olayı gündeme getirmek istememdeki temel sebep bundan kaynaklanıyor.

Alıntı
Başınız Sağolsun. Kendi twiitter haber hesabımdan paylaşırım seve seve
Sağolun, çok teşekkür ederim desteğiniz için.

Alıntı
Hayatım boyunca asla herhangi bir kamu hastanesinde operasyona girmedim ve yakınlarımında girmesine engel oldum. Bir tanıdığımın bebeği ihmal sebebiyle öldü, açılan dava sonrasında takipsizlik verildi ve doktorun tayini çıktı gitti. Hiçbirşey olmamış gibi insanlar hayatına devam etti.

Başınız sağolsun ne ilk ve nede son olacak bu durum.
Dediklerinizde o kadar haklısınız ki, gerçekten kamu kurumları çok ciddi bir denetimsizliğe sahip. Ve dediğiniz gibi bir sorun olduğunda maalesef üstü örtülüyor. Ölen öldüğü ile kalıyor maalesef.