Sizlere Sadece gülüyorum. işin içinde olmasam dediklerinize inanırım. Cortex ilk r10 tanıtan insan benim açtığım bütün konulara baka bilirsiniz. volkanıda çok iyi tanıyorum alt yapısında çok iyi biliyoruz. Yuxor.dev volkan yüzünden açmak zorunda kaldık. Şuanda arkadaş listemde cortex sahibini göre bilirsiniz. en son arkadaştık

he söyle bir durum var sizler neye inanmak isterseniz inana bilirsiniz. yeni sistemi geliyor. api keyi kısmetse yakında bakleyin satın alın. tabi artık sınırsız vermez kısıtlamalı şekilde insanlara api sunacak
Kendin bir hizmet açabilirsin, burada problem yok.
Yeni veya benzer bir servis sunabilirsin, Cortex'in ara sıra olan kesintileri yüzünden bir servis açma ihtiyacına da girebilirsin, bunlarda da problem yok.
Evvel bir zamanda arkadaş olmanız da bir şeyi değiştirmiyor.
Burda sana kızdığım husus,
kendi servisini / hizmetini satabilmek için onlar patladı, Chatgpt kullanıyor / Cortex Yeni Rakip Geldi gibi, Ticaret Ahlakına yakışmayan söylemlere kalkışman.
Ayrıca bu bir inanç değil, deneyim. Cortex ya da ABC hizmeti olsun, babamın oğlu değiller, Ben bir ücret ödedim, bir hizmet aldım, ve bir deneyim yaşadım. Bunu aktarıyorum katıksız şekilde.
Bunca ay ( belki benden öncesi ile birlikte yıl) bir şekilde kullanıcılarını memnun eden , hatta benim gibi, r10da konuda görünce savunma ihtiyacı hisseden bir kitle edinmiş bir servis Cortex.
Yukarda bir arkadaş API key almış mesela sizden, ama hatalar almış
Sizden deneme api'si aldım zaten, sürekli hata verdi kullanılmadı bile üzgünüm...
buna cevaben
daha tam sabitleşmediydi şuanda alt yapımız üzerinde çalışmalar hala devam etmekte . demişsiniz. Sizin serviste de kesintiler hatalar oluyor manasına gelir bu.
Ben bir tercih yapacak olsam, 6 aydır kesintiler / stabilleşmeler / güncellemeler olan bir sistemi tercih ederim, çünkü daha olgunlaşmıştır.