Victor54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim burda sayğısızlığım nerede hocam

(Eski devirler geride kaldı. Kaliteli kusursuz bir hizmet almak istiyorsan herkesin kendine biçtiği bir fiyat vardır buna saygı göstermek zorundasın)

yazmışsınız bende zaten işi kaliteli kusursuz yapacak arkadaşlar fiyatlarını kendileri belirlesinler diye böyle bir konu açtım ama sizin sayğınız nerede ölü ücrete yaptıracaksınız diye yazdınız.

(5- Ben senin benimle whatsapp üzerinden iletişime geçtiğini hatırlamıyorum ) yazmışsın ben sen demiyorum siz diyorum ben sizinle iletişime geçtim isterseniz atarımda problem değil.

Bakın sizinle konuyu tartışmak bile istemiyorum ama iyice anlamanız için söylüyorum sizin bana 10k altına iş yapmıyorum demeniz fiyat bana yüksek geldiği için değil daha ne yapılacağını bile sormadan bu fiyatı teklif etmeniz. kusura bakmayın ama bana ölü fiyata iş yaptıracaksınız dediniz ya sizde iş yaptıranların parasını sömüyorsunuz düşüncesi verdi bu size son cevabım lütfen konuyu tartışma haline sokmaktan vazgeçin. iyi günler dilerim
O kadar üşenmeyip yazı yazdım saygısızlık ve benimle olan iletişime mi takıldın?
Aşağıdaki resimdeki tavrınız her şeyi ortaya koymaktadır. Zaten benden daha önce10k bir teklif almışsın forumda bir de bunu dillendirmişsin. Bu sektörde yıllarca iş yaptım ve yapmaya devam ediyorum siz lep demeden leblebiyi anlarım kısacası. Ekstra konuşmayı merak ettim incelemek istedim farklı bir lisans hizmetini ücretsiz bir gün deneyip almak istemişsiniz. 200-300 liralık bir hizmet. Her neyse size daha fazla cevap vermeyeceğim görünen köy kılavuz istemez.