@Victor54; 2025 yılındayız forumda benden çok uzun süredir varsın . Eski devirler geride kaldı. Kaliteli kusursuz bir hizmet almak istiyorsan herkesin kendine biçtiği bir fiyat vardır buna saygı göstermek zorundasın. Başta dediğim gibi bu dediklerini 1000 liraya yapanda 20.000 liraya yapanda çıkar. Burada önemli olan bilgi tecrübe ve kalitedir. Fiyatı bu belirler.
Bu şekilde tavırla iş veren hiç kimseyle isterse fiyatı 10x yapsın iş yapmam. Benim işe ihtiyacım yok benim kalitemi bilen ben ne fiyat verirsem benimle çalışır arkasına yaslanır.
Gelelim fiyat listesine:
1- SEO ve Pagespeed anlamında güçlü bir tema en az 50-60 dolardan başlıyor. Yani 2000 TL.
2- Seo eklentisi yükle seo bitti diyorsanız fiyat 200 eğer gerçek anlamda SEO hizmeti istiyorsanız başlangıcı en az 5000 lira.
3- Ben aldığım tüm işlerde seo olsun güvenlik olsun hızlandırma çalışması olsun her zaman en iyisini yükler ayarlarım. Yani ücretsiz olanlar yeterli olmadığı sürece bulaşmam eksiksiz bir sitenin yine lisans maliyeti 2000-5000 TL arası değişir. Ekstra optimizasyon ücreti en az 1000 lira.
4- Güvenlik kısmına gelirsek aktif olarak ileri seviye sunucu, bulut ve wordpress tarafında hizmet veren biri olarak aylık 20-30 dolar aşağısına kaliteli bir hizmet alamazsınız. Olayınız yine eklenti kur ayarla bittiyse bu wordpress de işe yaramıyor.
5- Ben senin benimle whatsapp üzerinden iletişime geçtiğini hatırlamıyorum konudaki cevabımı zaten buna göre yapmadım. Kaliteli hizmet veren biri ucuza iş yapmaz. Zaten devletimiz %45 oranda vergi alıyor. Faturalı şirket sahibi biri bu işi kaliteli olacak şekilde 10.000 TL altına yapmaz. Ekstra olarak bunlara ek olarak paylaşımlı hosting kullanmıyorum ve tüm premium müşterilerimize VDS-VPS alt yapısını kurup destek veriyoruz.
@omerylan; sana da cevap vermezsem olmaz. Sende abartmışsın. Sektörde varsanız az çok iyi bir işin ortalama fiyatını anlarsın...
Ayrıca bu işi faturalı şekilde dediğim fiyatın altına yapacak kişi varsa CV göndersin işe alacağım. Hepinize iyi forumlar.
benim burda sayğısızlığım nerede hocam
(Eski devirler geride kaldı. Kaliteli kusursuz bir hizmet almak istiyorsan herkesin kendine biçtiği bir fiyat vardır buna saygı göstermek zorundasın)
yazmışsınız bende zaten işi kaliteli kusursuz yapacak arkadaşlar fiyatlarını kendileri belirlesinler diye böyle bir konu açtım ama sizin sayğınız nerede ölü ücrete yaptıracaksınız diye yazdınız.
(5- Ben senin benimle whatsapp üzerinden iletişime geçtiğini hatırlamıyorum ) yazmışsın ben sen demiyorum siz diyorum ben sizinle iletişime geçtim isterseniz atarımda problem değil.
Bakın sizinle konuyu tartışmak bile istemiyorum ama iyice anlamanız için söylüyorum sizin bana 10k altına iş yapmıyorum demeniz fiyat bana yüksek geldiği için değil daha ne yapılacağını bile sormadan bu fiyatı teklif etmeniz. kusura bakmayın ama bana ölü fiyata iş yaptıracaksınız dediniz ya sizde iş yaptıranların parasını sömüyorsunuz düşüncesi verdi bu size son cevabım lütfen konuyu tartışma haline sokmaktan vazgeçin. iyi günler dilerim