Sizi rahatsız etti bu konu nedense

. Ben ölü Fiyat aramıyorum işini iyi yapan milletin hakkına girmeyen yazdığı fiyatı kafasına göre değiştirmeyen kişilerle iş yapmayı tercih ediyorum. Size de iyi forumlar.
Sevgili hocam yanlis anlamassaniz bu cevabiniz biraz sert degilmi? Yukarida yazdiginiz bagzi kisilerin 10k altina yapmadigini belirtip sonrasina benim butcem kimseyi ilgilendirmez derseniz is cikmaza girmez mi?
Örnegin;
İs 15k lik bir islemdir size 10k yuksek geliyordur ve bizler diyebiliriz tamam hocam bu seferlik 8k olsun. Ama bununda size yuksek gelip gelmeyecegini nasil bilebiliriz ki?
@RakipsizHizmet; hocaminda sorusundaki niyeti size yardimci olabilmek oldugunu anlayabiliyorum. Yoksa tanimam etmem kendisini.
Bende mesela teklifimi sunacaktim yanlis anlamayin ama vazgectim.Mesele para değil burda bugun 3 kazaniriz yarin 5. Mesele anlasarak sağlikli bir is cikarmak ortaya.
Hayirli isler Bol Kazanclar.
S.a hocam aynen bütçenizi yazın ki yapacak kişiler size ulaşssın, Diğer sorularınıza gelince googla yada yapay zekaya sorun detaylı anlatır. Merakınız varsa nasıl yapılır ekleyin o soruların sonuna öğrenebilirsiniz de
İşte bu yüzden 10 k altına yapılmaz tavırlara bakın, uyguna yaptırırsanda şurası olmamış burası olmamış deme hakkın yok , geçti o bedava iş dönemleri
Bütçeye göre teklif veren arkadaşlara sesleniyorum 500k bütçe var diyelim 500k iş mi yapacaksınız yapılacak iş beli ekstra site yaralı işler önerim sağlarsınız iş veren tarafın kendi isteği ile yaptırır veya yaptırmaz herkes kimden ne koparım derdine düşmüş malesef ki
hocam bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz. ben daha wordpress işinin detaylarını söylemeden bana premium işler alıyorum 10k altına iş yapmıyorum lafını kullanan kendisinidir. yazışmamda duruyor o yüzden tepkisi.
Yeni üyesiniz sandım bu üslübu görünce. Dersiniz ki teklifleri değerlendireceğim. Bu kadar basit.
Hayir hocam.Bir yanlis anlasilma var sanirim. Yapilacak isler icin 10k istenildigi soylenmis konuda. Buda arkadasa yuksek gelmis. Tabiki bu olabilir gayet normal birsey. Butce sorulmasindaki amac ornegin 15k lik bir is icin 10k butce yoksa kurtariyorsa yapalim dusuncesinden haric birsry degildir. Acilan konuda bu tip (10k) bir detay belirtilmemis olsa burda herkez fiyat teklifimi pm den ilettim yada wpden ilettim yazardi.
20yili geckindir esnafim.Daha cocuklarimin bogazindan haram sokmadim sokmamda. Kimsenin parasinda pulundada gozumuz yok cok sukur. 1 kuru ekmek yetiyor.
Sevgiler saygilar.
@Victor54; 2025 yılındayız forumda benden çok uzun süredir varsın . Eski devirler geride kaldı. Kaliteli kusursuz bir hizmet almak istiyorsan herkesin kendine biçtiği bir fiyat vardır buna saygı göstermek zorundasın. Başta dediğim gibi bu dediklerini 1000 liraya yapanda 20.000 liraya yapanda çıkar. Burada önemli olan bilgi tecrübe ve kalitedir. Fiyatı bu belirler.
Bu şekilde tavırla iş veren hiç kimseyle isterse fiyatı 10x yapsın iş yapmam. Benim işe ihtiyacım yok benim kalitemi bilen bilir. Ben ne fiyat verirsem benimle çalışır arkasına yaslanır.
Gelelim fiyat listesine:
1- SEO ve Pagespeed anlamında güçlü bir tema en az 50-60 dolardan başlıyor. Yani 2000 TL.
2- Seo eklentisi yükle seo bitti diyorsanız fiyat 200 eğer gerçek anlamda SEO hizmeti istiyorsanız başlangıcı en az 5000 lira.
3- Ben aldığım tüm işlerde seo olsun güvenlik olsun hızlandırma çalışması olsun her zaman en iyisini yükler ayarlarım. Yani ücretsiz olanlar yeterli olmadığı sürece bulaşmam eksiksiz bir sitenin yine lisans maliyeti 2000-5000 TL arası değişir. Ekstra optimizasyon ücreti en az 1000 lira.
4- Güvenlik kısmına gelirsek aktif olarak ileri seviye sunucu, bulut ve wordpress tarafında hizmet veren biri olarak aylık 20-30 dolar aşağısına kaliteli bir hizmet alamazsınız. Olayınız yine eklenti kur ayarla bittiyse bu wordpress de işe yaramıyor.
5- Ben senin benimle whatsapp üzerinden iletişime geçtiğini hatırlamıyorum konudaki cevabımı zaten buna göre yapmadım. Kaliteli hizmet veren biri ucuza iş yapmaz. Zaten devletimiz %45 oranda vergi alıyor. Faturalı şirket sahibi biri bu işi kaliteli olacak şekilde 10.000 TL altına yapmaz. Ekstra olarak bunlara ek olarak paylaşımlı hosting kullanmıyorum ve tüm premium müşterilerimize VDS-VPS alt yapısını kurup destek veriyoruz.
Ekstra olarak tema ve eklenti konusunda çok büyük bir alt yapıya sahibim dışarıya para vermiyorum. Yani ne istersem elimde olanların en iyisini fiyata dahil edebiliyorum.
@omerylan; sana da cevap vermezsem olmaz. Sende abartmışsın. Sektörde varsanız az çok iyi bir işin ortalama fiyatını anlarsın...
Ayrıca bu işi faturalı şekilde dediğim fiyatın altına yapacak kişi varsa CV göndersin işe alacağım. Hepinize iyi forumlar.