Merhaba değerli arkadaşlar,
Bugün başıma oldukça ilginç bir olay geldi ve bunu sizlerle paylaşmak istedim. Geçtiğimiz aylarda, kişisel Instagram hesabım, bana göre "haksız" bir şekilde, Instagram’ın yapay zekâ sistemi tarafından kapatıldı. Üstelik aynı cihazda açık olduğu için, şirketimize ait sayfalar da bu durumdan etkilenerek kapatılmıştı. Ancak bu olaydan iki gün sonra şirket hesaplarımız yeniden aktif hale getirildi, ne var ki kişisel hesabım hâlâ kapalıydı.
Bugün Meta destek ekibinden geri dönüş aldım ve karşılaştığım durum oldukça düşündürücüydü. Destek ekibi, hesabımın kapatılma gerekçesinin, arkadaşlarımla aramızda özel mesajlar üzerinden yaptığımız bir "şaka" olduğunu ve bu şakanın yapay zekâ tarafından kural ihlali olarak değerlendirildiğini söyledi. Daha da ilginci, manuel inceleme sonrasında da bu değerlendirmenin doğru olduğu ve hesabımın tekrar açılmayacağı belirtildi.
Burada kafamı kurcalayan ve merak ettiğim bazı noktalar var:
Instagram’ın yapay zekâ sistemi, bizim özel mesajlarımızı okuyor mu? Eğer okumuyorsa, özel mesajlar üzerinden yapılan bir şakayı nasıl tespit edip kural ihlali olarak değerlendirebiliyor?
Eğer okuyorsa, bu durum ne kadar etik? Ayrıca, manuel inceleme sırasında destek ekibi bu mesajları görebiliyorsa, bu da doğrudan mesajlarımızın çalışanlar tarafından erişilebilir olduğu anlamına geliyor.
Sonuç olarak, Instagram’daki "özel" mesajlarımız gerçekten ne kadar özel? Bu durum, hem mahremiyet hem de dijital etik açısından ciddi soru işaretleri doğuruyor.