SauRonn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
31 yaşındayken çocuklara uyuşturucu satışına engel olmaya çalışan, bir nebze başarılı olduktan sonra (ihanetle) sırtından vurulan öz abim, bugün vefat yıldönümü.
Ayrıca polis okulundaki günlerim sevgili modum..
Selam olsun,

Kendi konularıma pek yazmıyorum ama böyle güzel bir abimizin yaptığı ve vefat tarihiyse ne kural kalır ne prensip.
Asker kökenli bir aileden gelen biri olan birçok şehidimiz vardır abiniz gibi ve hepsi bizim için ister ailemizden olsun ister olmasın inanın aynı acıyı yaşarım.
Abinizden Allah razı olsun. Böyle kutsal bir davada kendi canını milletinin geleceği için vermiş güzel insanlar sadece sizin abiniz değil hepimizin abileridir.
Öz mü? Öz değil lakin ciğerden.

Umarım rahmetli abimizin ruhu şad olur ve kendi öz kardeşi dışında olan kendisini abisi gibi gören insanların olduğunu hissediyordur.
Mekanı cennet olsun.