Selam olsun,
Sırf bu konuları açıp beğenilen üyelerin yazılması ve haklarının teslim edilmesinden ziyade "kendinin yazılmasını mı istiyorsun?" gibi yaklaşımlar oluyor. (Takılmaları kastetmiyorum)
Görüldüğü üzere bu yorumların benim konu açmama etkisi olmuyor o nedenle bence beni gömmek ya da eleştirmek yerine beğendiğiniz üyeleri yazabilirsiniz.
Ben zaten beğenilecek tarzda konular ve yazılar yazmıyorum, bunun farkındayım yani
En ufak bir sıkıntıda şikayet, itham hepimiz çok hevesliyiz ama iş iyilikleri, beğenileri yazmaya gelince bildiğiniz pintiyiz.
Değer gören ama gördüğü değerden habersiz insanlara haklarını teslim edelim diye açtığım bu konuları bile bana bağlanması ve bu açıklamayı yapmak bile tuhaf.
Yaşım 45 yani alacağımız övgüleri aldık, yiyeceğimiz sövgüleri yedik. Kendimle ilgili bir şey isteyecek yaşları geçtik yazacağım da günümüzde yaşı KEMAL'e ermişleri görünce insanlar elbette istiyorsun diyebilir. Canları sağ olsun, onlarda haklı.
Bende yazacağım:
@SEOmuhendisi;
@Saitama;
@helcurt;
@Yeniceri;
@Winman;
@ReFLeX;
@ByHickimse;
@griffinn;
@Aras21;
@bicerdover;
@Dora;
@UtkuTR; Misafir; vs. vs.
Yaz yaz bitmiyor arkadaş ne güzel insanlar var ben pes ettim yazmaktan, yazamadıklarım kusura bakmasın lakin yazamadıklarım değil ama yazmadıklarım bakabilir.
Gerçi birbirinden farklı kişilikler, karakterler ama hepsinde ayrı güzellikler var.