Selamlar,

Bu iş çok zor bir iştir hocam,genelde tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum ben mobil proxy tarafındayım o tarafta örneğin 50 tane simkart alınıyor ve bunları api aracılığıyla sizlere verilen url ile beraber yönetebiliyorsunuz.
Bu işte gelecek olan milyonlarca ki milyarca da olabilir DDOS'u korumanız gerekir,DDOS dışında her saniyenin log kaydını almanız gerekir yani siz 1.2.3.4 numaralı bir ip adresini satıyorsanız bu ip adresini hangi süreçler arasında kime verdiniz bu kişi hangi sitelere girmiş(hangi sitelere girmiş kayıt altına alınıyor mu pek bilmiyorum ama sanırım alınıyor.) Bu ve bunun gibi bütün şeylerin logunu çok iyi almanız gerekiyor.

Eğer daha öncesinde bu işi bilen birisiyle ortak olarak çalışmadıysanız veya bu işi yapan bir firmada yetkili olarak çalışmadıysanız bu işe girmek oldukça riskli çünkü olası bir veri kaybı sizlerin hayatına mal olabilir,sizin dediğiniz gibi bu oyun iplerinin tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum ama orada yani oyun tarafında çok daha fazla ddos oluyor diye biliyorum sanırım bunun etkisi de olabilir.