hkasistan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, UK Adsense hesabı satın aldım. Ağustos ayının başları gibi.. Hiçbir politika yoktu, domain ile birlikte aldım. Sonra mevcut siteden tıklandıkça bişeyler geliyordu. Yeni projeler de yaparak gönderdim (red aldı, düzenledim tekrar gönderdim vs.) Sonra hitim olan com.tr Türkçe bir sitemi ekledim, ucuz reklam göstermesin diye de reklam ağlarından tbm sine göre 0,01 gibi ne varsa kapattım. Sonraki gün aşağıdaki gibi bir uyarı aldım. (Aksilik, kimlik onaylandı ve adrese de pin çıkmıştı.)

Uyarıyı alalı 2 hafta olmak üzere belki de, halen daha devam ediyor.

Uk hesaba com.tr Türkçe site eklediğim için mi bu uyarıyı aldım, reklam ağlarından ucuzları kapattığımdan dolayı mı acaba.. :/

Com.tr hesaptaki reklamları kapattım uk adsense ile alakalı tüm js kodlarını vs de sildim. com.tr 2 haftadır boşta duruyor. UK Adsense de ki uyarı hala kalkmadı.

ve dediğim gibi UK hesap bana Ağustos 1. 2. haftası gibi geçmiştir. ama kesinlikle 30 Temmuzda bende değildi. (Satıcı o tarihte uyarın varmıydı dedi. Yok dedim ama bende olmayan tarihte ki ilk sınırlı reklam hatasını o zaman yemiş, sonra düzelmiş. Ben den kaynaklı sebepten de tekrarlamış mı demek.)

Sorum:
- Hangi işlemi yaptığımdan dolayı bu hatayı almış olabilirim?
- Düzelir mi, ne zaman düzelir?
- Com.tr domain mi sınırlama aldı, yoksa UK hesap mı (Com.tr domain için dns değiştirme ve yapmam gerekir mi? Domain banlıysa (öylemi?) hangi adsense eklersem sorun çıkarır mı?)

Siz olsanız ne yapardınız (Yeni uk adsense almak mı gerekiyor, düzelecek mi)

Teşekkür ederim.

---

Reklam sunumu şu anda sınırlanmış durumda. Sorunun ayrıntılarını inceleyin ve bundan sonra atabileceğiniz adımlarla ilgili önerilere bakın.

Sınırlı reklam sunumu başlangıç tarihi:
30 Tem 2022

Neler oluyor?
Hesabınızın reklam sunumu, site trafiğinizin kalitesi değerlendirilirken geçici olarak sınırlanmıştır. Trafiğinizi izlediğimiz süre boyunca bu sınırı otomatik olarak inceleyip güncelleyeceğiz.

Ne yapabilirsiniz?
Biz site trafiğinizi değerlendirirken sitelerinizi geliştirip kitlenizi oluşturmaya devam edin
AdSense Program politikalarına ve kısıtlamalarına uyduğunuzdan emin olun
Sınırlı reklam sunumu hakkında daha fazla bilgi

Jonezz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son durum nedir acaba? uyarı kalktı mı?
sorununuz devam ediyorsa bana whatsapptan yazabilirsiniz.