Merhabalar yıllar önce bir müşterinin web sitesini falan yapmıştık aradan zaman geçti ve Sitesi kapandı felan filan, ve bu müşteriye biz fatura da kesmiştik, sonrasında Sitesi kapandığı için bir avukat aracılığı ile bana haciz davası açmış ve açtığı davaya Anne ve Baba mı da ekletmiş , ve en önemlisi bugün öğreniyorum annemin hesabına bile bloke gelmiş .

Ben bu avukatı biraz araştırdığım zaman bunun hakkında haberler de var boş olan sözleşmeyi doldurarak güven dışına çıktığına dair uluslararası taşımacılık firması bununla alakalı suç duyurusunda da bulunmuş.

Benim adıma açılan bir davaya benim ailemi nasıl ekleyebilir ve bu normal bir şey mi yoksa usulsüz mü ?
Miktar aslında çok fazla bir şey değil ama ben müşterinin tutumunu sevmediğim için uzatmak istiyorum.

Yani aslında sorun şu bu usulsüz bir işlemse ben gerekirse onun bana yaptığı ödemenin 10 katını fazladan verip karşı dava açacağım ama eğer ki Bu işlem usulsüzse.