Merhaba arkadaşlar,
Şu aralar kendi iç dünyamda sadece işlerime odaklanmış bir şekilde yaşamımı sürdürüyorum. 7-8 yıldır profesyonel amaçlarla (hesap kasma, reklam yapma, ücretli rt, hesap satışı vs) twitter kullanıyorum. Hesap geliştirmek zor ve zaman isteyen bir şey olduğundan ötürü bunu yapay zeka destekli, otomasyon haline getirebilir miyim diye 5-6 aydır kafa patlatıyorum. Twitter'a ek olarak bir de LinkedIn de tamamiyle %100 organik etkileşimi artırmak için bir otomasyon geliştirme sürecine girdim. Açıkçası bu kadar iyi yapabileceğimi düşünmüyordum ve muazzam bir şekilde çalışıyor. Twitter'da tam otomatik aynı anda 24 hesabı kasıyor ve bir yandan da LinkedIn de beni daha önce fark etmemiş olan kullanıcıların %100 organik bir şekilde fark etmesini, beni takip etmesini ve hatta internet üzerinden verdiğim hizmetleri pazarlamama yaradığını fark ettim.
Bu işi daha profesyonel bir hale getirmek amacıyla, herkesin kullanabileceği, aylık abonelik şeklinde örneğin Twitter Takipçi Otomasyonu Aylık 450 TL, LinkedIn otomasyonu 500 TL gibi fiyatlarla, bir dashboard ekranında, hiçbir şifre bilgisini girmeden kendi bilgisayarınızda dilediğiniz gibi tam otomatik, yapay zeka destekli otomasyon ile hesaplarınızı geliştirebileceğiniz bir sistemi inşaa ettim.
Bu işin en güzel yanı, robot olarak algılanmamanız için, belirlediğiniz iki farklı zaman aralıklarında, rastgele sayıda ve zamanda işlemler yapıyor olması. Böylelikle robot olarak algılanmıyorsunuz, insansı hareketlerle destekleyerek kısıtlama yememiş oluyorsunuz.
Dahsboard ekranından birkaç ekran görüntüsünü sizlerle paylaşmak istiyorum. Sizce tasarım ve fikir nasıl? Tutma durumunu nasıl yorumlarsınız?
Değerli yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyor olacağım.
Bkz. Daha önce yapılan bir proje olup olmadığını araştırdığımda göremedim. Bilen arkadaşlar varsa aydınlatırsa sevinirim.
Saygılarımla...
Twitter Takip otomasyonu
LinkedIn Otomasyonu
[/H]
Dashboard'dan küçük bir kesit.
[/H]