ben bir kripto bozum işlemi yaptım. ilkinde attı parayı. sonra güvendim. ikinci defa işlem yapmak için gittim. ufak bir miktar attım. 31.40 usdt gönderdim. 1150 tl ileteceğini söyledi. 4 gündür piyasada yok. bir kere yazdı. İstanbul'da internet kesik falan dedi. Sonra 3 gündür yine yok. Telefonu ise sürekli açık. mesaj atıyorum, iletiliyor. Bu kadar düşük miktar için böyle bir işe bulaşacağını düşünmüyordum. Çünkü, ilkinde 4000 tl'lik kripto para bozdurmuştum.

Her neyse, konudan bağımsız olarak şunu söylemek istiyorum: 2 kişi ise teams üzerinden bu tarz girişim yaptı. birine 5 domain verdim, 10k para alacağım atmıyor. Diğeri ise web siteyi aldı kaçtı ancak r10'u bilen biriydi. Yani şunu söyleyeceğim: Hakikaten kimseye güvenip iş yapmayın. Özellikle parayı küçümseyip veririm elbette ne demek tarzında yaklaşanlara farklı gözle bakın. 3 kişide 50k bıraktım birkaç ay içerisinde. Piyasa şaka gibi. Adamlar mesajımı görüyor. Arayabiliyorum. Ancak dönüş yapmıyorlar. Ayıp, yazık günah. Coode'da da ufak bir miktarım kaldı yani konudan bağımsız olarak. İlk işlemde güven vermişti diye çalışacaktım. Tavsiye etmiyorum kesinlikle. Kanıtım falan her şeyim var. Whatsapp konuşmaları ve görseller duruyor. Ancak hayat işte. 1150 Tl'lik işlem için geri dönüş yapmıyor. Gerisini siz düşünün...