esrmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Proje şu an için Türkiye pazarına özel olarak geliştirilmiş ve sadece Türkçe dil desteğine sahiptir. Ancak altyapısı ölçeklenebilir olduğundan, çoklu dil desteği ve farklı ödeme entegrasyonları eklenerek kısa sürede global pazara uyarlanabilir.

Yani mevcut haliyle TR odaklıdır fakat küçük teknik geliştirmelerle farklı ülkelerde de kullanılabilecek bir SaaS modeline dönüşebilir.
Detaylı uyarlama ve global açılım planlarını uygun görürseniz telefon görüşmesinde veya yüz yüze paylaşabilirim.
Teşekkürler bilgi için. Şuan da yalnızca TR'ye özelse globale uygun olmayabilir, altyapınız uygun olsa bile kültür alışkanlık farklarından bahsediyorum.

Özet bilgiyi dmden iletirseniz, konu ilgimi çekerse telefondan gorusebılırız. Olmassa da hayırlı satışlar dilerim