ntka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne kadar abartıyorsunuz.
Gayet doğru bir açıklama yapmış.
Linkedin Profilini vs.. bilmiyorum ama yukarıdaki açıklamaya bakarsak her şey normal.
Herkes ingilizce bilmek zorunda değil.

Bende İK müdürü olabilirim ilk okul mezunu olarak, ingilizce bilmesimi gerekiyor tüm İK müdürlerinin veya İK olarak çalışanların.
Maksat linçlemek olsun insanları.
Önceki mesajlarda yazmış bir kişi ilk okul mezunu patron veya müdür olamaz mı?
Çok garip insanlarız gerçekten.
İş ilanı açtığın işin yetkinliklerini ölçecek düzeyde biri değilsen evet İK olmaman gerekiyor. Yok ilçe yazmamışız yok ingilizce cv atmışız ? Ben linkedin'de haftada 2 kez ik'cıların bi taraflarından element uydurmalarını izliyorum. Birbirleriyle mesleklerinde değil de dandik icatlarında yarışıyorlar. Mesela birisi diyor ki iş başvurusu attığınız yerde ki ik'cıları takip edin, bağlantı isteği gönderin, mesaj atın. Gönderilerini beğenin, yorum yapın. "Kendi sayfasına aktiflik kasıyor aslında" kimi diyor ki fotoğraf koydun/koymadın, ben fotoğraflı olursa elerim kimi diyor ki fotoğrafsız olursa elerim.

Bu mu işçi arama kriterleri gerçekten ? yetkinliklerin, üniversiten, deneyimlerin, projelerin, not ortalamaların hepsi çöp ? Her şeyin okey adam seni düşünsene ilçe yazmadın diye yada kendi ingilizce bilmiyor diye eliyor

İLAN AÇARKEN INGILIZCE İLAN AÇIP, İŞİN GEREKLİLİKLERİNE İNGİLİZCE BİLİNMESİNİ ZORUNLU TUT AMA "CV TÜRKÇE OLSUN BEN İNGİLİZCE BİLMİYORUM" DE ?

İlanlara baktığında kime ingilizce kime türkçe cv atacağın zaten belli bile değil.