Hocam sana şu kadar söylüyorum Arkana bile bakmadan uzaklaş. Bak bekara karı boşamak kolay deme tecrübeyle sabit güzel kardeşim, arkana bile bakma. Bin pişman olursun sakın bu evlilik yoluna girme, evlendikten sonra sevgi aşk bir yere kadar. Nişanlın seni şimdilik seviyor olabilir daha tanımıyorsun, köprüyü geçince çok şey değişiyor. Aile çok önemli aşırı derecede önemli bu aile sana ve senin ailene uygun değil. Durumları kötü olabilir, sen hayır kurumu değilsin acıtasyon yapma kendine, bu zamana kadar nasıl geldilerse öyle devam ederler kimseyi düşünmek zorunda değilsin, bu işten hayır gelmez.

Nişanlım beni seviyor düğüne kadar sabrederim evlenince hepsini siler atar önüme bakarım gibi düşüncen varsa yanılıyorsun, kız çocukları ailesine düşkündür o ortamda büyüdü yıllarca, kızın aklını bir şekilde bulandırır senden soğuturlar.

Giden 200 bin lira olsun inan para değil, evlenince kafanı duvarlara vurup milyonlarım gitse de huzurum kalsa dersin.

Ben senin bu işten mutlu olabileceğine çok düşük bir ihtimal veriyorum güzel kardeşim.