Hocam sonuna kadar okudum. Biliyorum herhangi biriyim senin için ama şimdiden geçmiş olsun. Şahsi fikrim yaşını bilmem durumunu bilmem. Görücü usülüne de karşı değilim olabilecek bir şey. Fakat bu curcuna sürekli devam edecek gibi. Yani bi kere zaten bilirsiniz evlilik 2 kişiyle değil 2 aileyle yapılıyor lafı tamda burada geçerli. İstediğin kadar sineye çek patlayacağın nokta eğer iş işten geçtikten sonra olursa geri dönüş geç olabilir. Sana bundan 2 yıl önce deselerki böyle böyle şeyler olacak sen derdin ki eminim yok be ne uğraşıcam giderim kendime öyle birileri İÇİN masraf edeceksem arabamı yenilerim keyfine bakarım….

senim buraya bu konuyu açman zaten senin ayrılık fikrinin olduğunu sadece içinde kabul etsende cesaret edemediğini buraya yazarak yorumlardan etkilenip cesaretini toplayıp ayrılmak için yazılmış.

Bazen sevgi yetmiyor. 30 40 sene bu kişilerle vakit geçirmek istediğine emin misin? Bence hayır. Verilen sözlerede çok kulak asma…

hocam takip edicem sizi 2 ay sonra “nişanı bozdum hangi arabayı alsam “ilanınızı kollayacağım.