Canlılık bulundu demiyor habere baktım "doğal süreçlerle oluşmayacak sadece mikropların oluşturduğu iz tespit edildi" denmiş yani neden oluştuğuna dair alt yapısı bilinmiyor. Bu arada abi gözünüzü seveyim r10 gibi yerlerde bari yusuf güneycilik yapmayın aklı başında insanların olduğu bir platform burası. Şuan evladınız ailenizden biri kaybolsa falan adamların geliştirdiği teknolojiler sayesinde bir şeylere çözüm bulacaksınız. İnsanlığa sunulan bir çok şey ilk olarak nasa için üretildi. Adamlar buradan adana'ya gitmiyorlar korkunç bir ölçek var evrende, heriflerin mars'a sonda gönderebilmiş olmaları bile çok büyük bir lüks. İyi kötü bir şeyler için uğraşıyorlar nasıl bir şeyin içinde olduğumuzu bilmemek kafayı yedirtiyor en azından deniyorlar yani.

Bu arada canlılığa dair bir bakteri bile olsa bir şeylerin bulunması beni çok rahatlatır, ben bu yaşıma kadar sadece bir denk geliş olduğumuzu düşünüyorum, yani şuan bu mesajı neden ben mars'tan değilde dünya'dan atıyorum sorusu hep kafamı kurcaladı, güneş sistemimizi kendi kapımızın önü olarak ele alalım hala bir tane bakteri dahi bulunmamış olması çok korkunç bir şey, işlerin sadece burada tuttuğunu hiç bir düzenin ve ilahi bir planının içeriği olmadığına işaret ediyordu bana hep.