Dün projelendirmeyi konuşuyordunuz bugün projelendirilmiş bu ne hız hocam

Ben aslında bu domain üzerinden kariyer, freelancer ya da bir ticaret topluluğu yaratırsınız diye düşünmüştüm ama sanıyorum 24 saat oldu, yani blog tipide uygun hatta ilerleyen günlerde yeni fikirleri dahil edersiniz diye tahmin ediyorum.

Web tasarım yasaları hakkında hobi olarak araştırmlara yaptım, çok kısa eleştireyim sitenizi ;

En üst bölüm 3 lü menü gibi duruyor bunun yerine marka en solda menüler ortada ve giriş yapma dark mode gibi seçenekler en sağda olabilir
Gelecek heyecan vericidir, insanlığın merak unsurudur. Bu yüzden siyah / gri tonları yerine daha canlı renk tonlarını araştırabilirsiniz. Mümkünse göz yormayacak göze hoş gelen tonlar olabilir ( mavi ve morun çeşitli tonları teknoloji ve yenilikleri temsil eder. )
İnsanlar uzun uzun yazı okumaktan genelde nefret eder. Bu hususta iyi bir font , makaleyi en kısa hali ile parçalara ayırmak ve mümkünse 2 alt başlıkta bir konuya uygun görsel materyal ya da video materyali yerleştirmek okuma oranını arttırır ve makaleyide daha kaliteli bir hale getirir.
Ek olarak okuma süresi eklemek ya da scroll yapıldığında bir ilerleme barı eklemekte son kullanıcıya makelenin uzunluğu hakkında çeşitli bilgiler sağlar.
Popüler etiketler bile olsa ikonlar ile birlikte bir metnin verilmesi ikonu ve metini daha anlaşılabilir kılar.

Başarılar şimdiden.