Jex03 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her hafta daha iyiye gidiyor güncellemeler ile , GLM4.5 da oldukça hızlı response süresine sahip kodlama kalitesi olarak bir claude olmasada oldukça işlevsel.
Claude tarafının response süreside kısalırsa 4 - 4 lük olacak.
Ayrıca hizmeti sağlayan arkadaşın diğer firma gibi psikolojik sorunları yok, sorduğunuz sorulara cevap alabiliyorsunuz.
+1
Geri dönüşleriniz ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Daha da geliştirmeye çalışacağım inşallah

echelon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaklaşık 5 gündür yoğun bir şekilde kullanıyorum. özellikle claude code API gayet stabil çalışıyor ve daha iyiye gidiyor sistem genel olarak. hizmeti sağlayan arkadaş ilgili ve samimi teşekkürler.
İlk deneyenlerden ve sistemi iyi bir şekilde zorladığınız için ve ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim

yilmaz1982 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba özele yazdım ilgilenmenizi rica ederim
Merhaba dönüş yaptım.

redheads adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vscode'da (Codex. üzerinden) GPT-5 modelini denedim. kodlama kalitesi gayet iyi. api yanıt süreleri olması gerektiği hızda. sistem de gayet stabil çalışıyor.
hizmeti sağlayan arkadaş her konuda son derece anlaşılır şekilde bilgilendirdi ve kurulumda yardımcı oldu.şu ana kadarki deneyimim kusursuza yakın diyebilirim.
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.

kuyuto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mesaj kutunuz dolu satın almak istiyorum. cursor ile kullanıma uygunsa.
Merhaba geri dönüş yaptım. Cursor'da eklenti üzerinden kullanabilirsiniz.

oHo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bi dönüş rica edebilir miyim? Hizmet güncel ise
Merhaba hizmet güncel, dönüş yaptım.

Ozietra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, claude sonnet 4 sınırsız mı yoksa günlük limit var mı?
Merhaba Claude Code API'de günlük şu an 600 limit isteği var, diğer sonnet 4 apileri ise tek kullanıcı için sınırsız.

Barikode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satın alındı. Gayet güzel bir sistem olmuş hem chatgpt hem claude ve daha niceleri olması baya iyi olmuş
Çok teşekkür ederim yorumunuz için, beğenmenize sevindim. Umarım daha da iyiye gider sistem.