arkadaşlar tüm bu sorulara sayfamda cevap verdim.

https://www.instagram.com/finansigorta/

SiyahLeke adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende şubeyi aradım konuştum 19 bin veriyorlar 10 bin direk sorgusuz 9 binde elektrik veya doğalgaz birisi otomatik olcak birde başka bir fatura olcak veriliyor yarın gideceğiz bakalım ne olcak.

teşekkür ederim
emekli maaşını halkbanktan Teb bankasına taşıyacağızda maaş promosyon ödemesi ve avans hesap 19 bin tllik limitlik 5 bin tllik borcu ödedim.
sadece parafta(kredi kartı) aylık 412 tl toplam: 2.600 tl borç var bu borç varken taşıyabilirmiyim acaba ?
kaanilbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet taşıyabilirsiniz kredi kartı borcunun bu durumla alakası yok. biz de taşıdık eski bankadaki kredi kartını kullanıyoruz tebe taşıdık biz de.
ArasTasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O bankadan aldığın promosyon üstünden geçen süre hesaplanır ödemen gereken tutar çıkar onu ödemişssin sanırsam bu durumda taşıya bilirsin kredi kartı borcu vs etkilemez
çok teşekkür ederim internetde yorumlara felan denk geldim yarın gidip şubeye taşıyacağız yok yatırmıyor felan teb promosyon ek tutar yatırmıyorlar, diye çok şikayet varda acaba böyle birşey varmı o para çok lazım olduğundan taşıyoruz sizde yattımı tüm promosyonlar ek promosyonda dahail ?

halk bankasına gitmeden yaptım emekli promosyon iade diye birşey var mobilden doğru yaptım sanırım.
googleda tüm bilgiler var diğer bankalar 22.5'a kadar veriyor fakat bonus bilmem ne olarak veriyor teb direkt nakit veriyoruz dedi. iki fatura tanımladık sonra diğer ay maaşla birlikte promosyon da bize yattı tam 19.000 tl. tabi biz 5-6 ay oldu yapalı şuan nasıl veriyorlar bilmiyorum
iremkygsz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kuveyt Türk 20k nakit veriyor en yüksek veren o bilginiz oldu
Evet fatura tanımlıyorsunuz şubede yardımcı oluyorlar tanımladıktan sonra ilk maaş yatınca hepsi geliyor size.