Ülke ahlakı ile ilgili birşey, insanlarımızın kurallara duyarlı ve birbirine saygılı olmasını çok isterdim...
Çocuklar yüzünden 3 arabanın aynısı kırıldı, bir arabanın ön camı kırıldı, farklı farklı arabalarda belki onlarca derin çizikler oldu, daha yeni bir arabamızın ön tamponunu parçaladılar. Çocuğa bir tokat at kıyameti koparıyorlar ama iş verdiği zararı karşılamak olunca kimsenin sesi çıkmıyor.
Park sorunu yüzünden ya biri bizi ya biz birini bir gün götüreceğiz ama inşallah böyle birşey yaşanmaz. Geçen yıl polis memuru biriyle beraber 4 kişi üzerime yürüdüler, sadece zillerine basıp arabalarını çekmelerini rica ettim. Balkona çıkıp bağırarak git diyor başka yer bul koy, cadde de başka yer yok. Bende sen niye başka yere koymadın dedim. Bekle lan dedi kaçma bir yere diyip 4 kişi aşağıya geldiler. Hiç geri adım atmadım eşek gibi çekeceksin dedim ve annesi devreye girdi de çekti. Yabancı biri araç park etse en ufak bir söz söylemiyorum ama komşular olunca defalarca uyarmışız orada park yapmak yasak yazıyor. Orası yol değil orası kaldırım değil orası arsamızdan ayırdığımız park alanı ama kimseye anlatamıyorsun.
Bu ülkeye dair umudum yok haksızlığı hak gören bir toplum olduk.