xxx786 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google kandırılamaz demedim zamanında defalarca kaldırıldı. Şu an bot yöntemi ile hit basma işe yaramaz dedim. Aynı fikrim devam ediyor. Google hitin sahte olduğu biliyor ve çok uzun sürmeden cezasını kesiyor. Konuyu açan sizden alsın denesin yazsın buraya. Hatta arkadaşa referans olun ücretsiz verin isterseniz.

Ek olarak cahil diyebilirsiniz. Hit satan birinin bana cahil demesine ben de yalancı diye karşılık verebilirim. Neyse zaten kelin ilacı olsa başına sürer değil mi? İyi forumlar hatta iyi satışlar.

Konu sahibi arkadaşa da tavsiyem attıkları istatistikler denemeler birkaç günde çalışır gibi görünür ama siteyi gerilere atar bilgin olsun. Konunda sahte hit işe yarıyor diyenlerden de satış konusu olanların tavsiyelerini ciddiye alma.
Fikrinizi ne destekliyor? hiçbir şey.

Aylarca test yaptım binlerce dolar bütçe ayırdım bir çok algoritma denedim ve sonuçlarına göre yorum yaptım.

Ben arkadaşa bot satmadım forumda da satmıyorum zaten, sizin anlayacağınız şekilde "kel ilacını satmıyor kendisi de sürmüyor ilaç etik değil".

Son yorumunuz yine cahilce, günlük denemeler demişsiniz fakat benim ne tür test yaptığımı bilmiyorsunuz. Cahil kelimesi bilmeyen kişiye denmez bilmediği halde konuşana denir. Bu durumda siz cahilsiniz.

Ucuz malın yahnisi yenmez hocam, daha önceki deneyimleriniz ucuz yahninin sonucu. Sistem çalıştığı için kimse paylaşmıyor, eğer çalışmasaydı zaten ebook'u satışa çıkardı sizde alırdınız diye düşünüyorum.