meksec adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz her şeyi istenen her bilgiyi eksiksiz girin ve ads.txt public html ye yükleyip kontrol ettirin bulunamadı derse çerezleri silin öyle tekrar kontroll ettirin Adsense istediğine onay veriyor istediğine vermiyor saçma sapan bir olay keyfi nasıl isterse uğraşmak denemek gerekiyor ben 4. Başvuruda onay aldım ve sürekli farklı no farklı adres girdim bir şekilde en sonunda onay verdi

Edit: siteniz ne üzerine bilmiyorum ama blogsa eğer az makale ile onay almaya çalışmayın red olayını arttırabilir az makale ile onay almak 70-100 arası deneyin haber sitesi ise bu makale sayısı artar 200-250 ye çıkabilir.
ads.txt i hallettim gönderdim tekrar hocam. Siz 4 kere başvuru yaptığınızda sadece adres ve no mu değiştiniz adsensedeki değişiklik harici sitede başka bir değişiklik vb. Yaptınız mı? Bir de ek olarak bu başvuruları aynı hesaptan mı yaptınız yeni bir hesap mı açtınız? Site imzamdaki site ek olarak blok kısmı açtım bir iki günde bir birer ikişer içerik giriyorum ama bu tarz bi site gördüm site 1-2 sayfayla Adsense onay almış benim site için içeriğin sorun olacağını da düşünmüyorum zaten öyle olsa içerikten red gelirdi eğer gelirse doldurup doldurup gönderirim tekrar