PropJoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yav ülke gittikten sonra destek vermişler, vermemişler, çokta umrumda değil hocam
Hükümet son 20 yılda natoda çok yanlış yol izledi, dost elde etmek varken düşman elde ettik nato içerisinde, eğer sen bunu yapıyorsan, alt yapın, sanayin sağlam olmalı, bu sağlam mı? tartışılır.
Belki şuan bir anket yapsalar, natodaki %90 ülke bize destek vermez hocam, vermek te zorunda değil, amarikanın bir tahaaütüne bakar bu iş.
Bu işler tiktokta sert bakışlı videolar çekerek veya kıytırık ürünlerle edit yaparak çözülmez ne yazık ki hocam.
Hocam abd yi çıkarın diğer nato ülkelerine bakın. Halklarına sorun ülkeniz savaşa girse savaşır mısınız diye hepsi hayır diyor zaten medet umulmaz katılıyorum Fakat avrupa insanı rahatlığı refahı sever bunun gitmesini istemez. Mecburen ya ekonomik olarak ya da siyasi olarak yanımızda mecburen olacaklar. ABD bizim yanımızda olmazsa zaten yalnızlığa itilmiş olan devlet tamamıyla yalnız kalır.

Burada vatan millet sakarya demiyorum ama sosyal medyada ülkemizi çok küçümsüyorlar. Ben Bi sıralama yapsam biz 2. kulvarda yer alırız israil 3. kulvarda yer alır bizim kadar kuvvetli değiller.