Merhaba web adsense başvurum bu şekilde onaylanmadı diyor mailde de "Birkaç küçük düzeltmenin ardından para kazanmaya hazırsınız" yazıyor ama problemin ne olduğu yazmıyor.
R10da bu sorunu yaşayanlara cevap olarak sorunun sitede değil adsense hesabında ödeme bilgilerinde vesaire yazılmış. Ödeme bilgilerimde sorun yoktu sadece telefon numarası isteğe bağlı olduğu için girmemiştim.
Bir de hem istenen header kodunu hem de ads.txt girmiştim ama ads.txt "bulunamadı" olarak duruyordu. Ben de incelediklerinde düzelir diye dokunmamıştım zaten header de girdiğim için problem olmaz diye düşünmüştüm.
Öncelikle ödeme bilgilerinde numarayı girdim sonra siteyi tekrar ekleyip Ads.txt doğrulaması yaptım (bu arada Ads.txt dosyasının "A harfini küçük olarak girmişim bi sorun muydu bilmiyorum ama onu da düzelttim". Ads.txt için de "Yetki verildi" durumuna güncellendi ve tekrar başvuruyu gönderdim.
Bilgili arkadaşlar sizce bu redde sorun sadece adsense hesabında olduğu için mi red yemiş? normalde sitedeki bir problem olsa yetersiz içerik vb. diye geliyormuş mail sanırım. Bu son gönderdiğim şekilde onaylanır mı onaylanmazsa ne yapmalıyım? veya onaylanmazsa başka bir hesap açıp denesem faydası olur mu? ya da direkt onaylı bi adsense alsak olur mu? (onaylı adsense almayı en son aşama olarak düşünüyorum çünkü kendi adsensemi onaylatmak istiyorum)