sari_simsek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu adam saldırırsa diyor. Biz de hadi denesin diyoruz. Şu ana kadar saldırdığı ülkelerin adam gibi ordusu bile yok. Bu siyonist İtrail bize saldıracak ve bizde yerimizde duracağız aman ekonomi bozulmasın diye öyle mi? Kimse savaş istemiyor ama günün birinde ülkemize saldırı düzenlenirse ki bu da itrail eli ile olursa senin bilet parana ve palavralarına ihtiyacımız yok, ülke topyekün güneye yığılır canınızı sıkmayın. (En büyük örneği 15 Temmuzda yaşandı.) Ayrıca hakaret eder gibi bilet masraflarınızı karşılayalım çığırtkanlık yapmayın türü yaklaşımlardan ziyade konunun açılış sürecine bakmanızı tavsiye ederim. Savunma sanayiindeki gelişmeleri at gözlüğü ile seyretmeyin. Muhalif olabilirsin, Hükümeti beğenirsiniz beğenmezsiniz ama geldiğimiz nokta her geçen gün üzerine koyarak devam ediyor. Bir elektronik harp sistemi olarak Koral sistemine bile sahip olmak ayrıcalıktır, diğerlerini geçtim. Savaş olduğunda veya ülkeye saldırı düzenlendiğinde o bileti geçtim memleketin elinde kalmayabilir. O yüzden savaş istemiyorum diyerek geçiştirilecek bir konu yok ortada. Dünkü saldırı bunun en açık örneği. O yüzden bir olmalıyız, birlikte hareket etmeliyiz.
sen güçlü bir ordusu olan nato ülkesisin, ordusu olmayan arap ülkesi değilsin, savaşla senin 15 temmuzda şehir içinde yaşadığın kargaşa bir değil. ben savunma sanayisinde çalışıyorum neyin ne olduğunu biliyorum o yüzden iğneyi batır şişlik insin biraz, yazdığın boş cümleleri mahallende kahvede otururken yap burada değil. Ülkenin savunma sanayisine dair daha çok eksikleri var saçma sapan itrail itrail diyerek güneye yığılırız diyerek yol alamazsın.