Saldırırmı derken bir işgalden bahsetmiyorum hocam herkes bu durumu yanlış anlıyor askeri bir harekat yada toprak almaya yönelik bir saldırıdan bahsetmiyorum katarı hamas üyeleri ile alakalı uyardı ve hamaslı heyete saldırmak için hava saldırısı düzenledi sonuç olarak vurdu türkiyeyide hamas üyeleri konusunda uyardı yani yarın öbür gün bizim ülkemizdeki hamas üyelerine suikast düzenlemek yada hava saldırısında bulunmak gibi durumlardan bahsediyorum.
Aynı olaya döner hocam, herhangi bir saldırı anında nato devreye giriyor. Türkiye'nin karşılık verme hakkı doğuyor. Böyle bir durumda da karşılık verir. Katar, filistin, lübnan, ırak, suriye bunlar devletimsi oluşumlar. Hepsine bakın adam akıllı orduları yok ülkeyi işgal etmiş terör grupları, rejimler var. İsrail hangi ulus devlete saldırmış bugüne kadar. Türkiye'den önce adam olsa Gazze'ye yardım eden Mısır'a saldırır.
Bu siyonizm bu kadar işte. İnşallah olmaz diyelim ama olma olasılığı da çok az zaten ABD ye haber veriyorlar. ABD de bu duruma izin vermez.