Sezar6699 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu etik değil fakat test ederken adsense'i de geçtiğinden emin olmamız gerekiyordu, bu para hesaba yattı ve hesapta herhangi bir sıkıntı da olmadı.

Kafanızda "Google dev şirket kimse onu kandıramaz..." gibi düşünceler geçiyor fakat bu bilmediklerinizden kaynaklanıyor ve bilmediği halde konuşana da cahil diyoruz.

Bu alınan para Google'dan değil reklam verenlerden alınıyor ve etik değil, bu yüzden adsense manipülasyonu ile para kazanmıyorum!!!

Google kandırılamaz demedim zamanında defalarca kaldırıldı. Şu an bot yöntemi ile hit basma işe yaramaz dedim. Aynı fikrim devam ediyor. Google hitin sahte olduğu biliyor ve çok uzun sürmeden cezasını kesiyor. Konuyu açan sizden alsın denesin yazsın buraya. Hatta arkadaşa referans olun ücretsiz verin isterseniz.

Ek olarak cahil diyebilirsiniz. Hit satan birinin bana cahil demesine ben de yalancı diye karşılık verebilirim. Neyse zaten kelin ilacı olsa başına sürer değil mi? İyi forumlar hatta iyi satışlar.

Konu sahibi arkadaşa da tavsiyem attıkları istatistikler denemeler birkaç günde çalışır gibi görünür ama siteyi gerilere atar bilgin olsun. Konunda sahte hit işe yarıyor diyenlerden de satış konusu olanların tavsiyelerini ciddiye alma.