chemochan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evlilik bana çözüm değil, şu durumda yaşantımda plansız sorumluluk olur gibi geliyor. Benim önce kendimi toparlamam lazım uzun sürmeden...Siz evli misiniz?

Hocam çok güzel yazmışsın, gerçekten eline sağlık, haklısın, insanın sadece paraya odaklanması onu sürekli bir döngüye sokuyor. Mental hedefler koymak, hobiler edinmek çok değerli ama ben denediğimi düşünüyorum yeteri kadar denemedim büyük ihtimalle benim bu mentaliteyi bulmam lazım. Denediğim kadarıyla işin sonunda içimdeki boşluk hissi devam ediyor. Belki de benim asıl problemim paraya ya da aktiviteye bağlamam değil, bence daha derinde bir şey. O yüzden söylediklerin çok değerli teşekkür ederim.
Hocam ne demek ben teşekkür ederim. Forumda herkese açık sizin için önemli konuları paylaşma cesaretine ve özgüvenine sahip biri olduğunuz için ben üstesinden geleceğinize inanıyorum. Her zaman her şey maalesef dört dörtlük olmuyor. Bazen paramız oluyor, mutluluğumuz olmuyor. Benim mental olarak hedeflerim var, beni dinç tutuyor ama bir türlü iş ve para anlamında başarılı olmuyorum. Pes etsem daha da olmayacak. Hayat bir mücadele. En kısa zamanda derindeki şeylerle yüzleşip halletmemiz dileğiyle.