Bunalımdayım, desteğe ihtiyacım var.
Ailem sürekli iş konusunda baskı yapıyor, özellikle babam sigortalı bir işe girmemi istiyor. Her gün, her saat bu konuyu açıyorlar. Çoğu yere başvuru yapıyorum, bazı ofisler “kabul ettik, çağıracağız” diyor ama sonra ses çıkmıyor.

Babam ise “seni şu işe *******, çok ağır olur, seni ezerler” gibi tehditvari sözler söylüyor; sırf bir işe gireyim diye. Anlatamıyorum. 8 saatlik işler çok var ama kazançları yetersiz. Başvurduğum işlerin çoğu ise 12-14 saat çalıştırıyor. maaşı düşük geçinmek imkânsız Asgari ücretle geçinemeyeceğimi biliyorum.

Daha 18 yaşındayım. Çoğu yer CV istiyor, bu yaşta sağlam bir iş bulmak kolay değil. Hep günlük işlerde çalıştım. 18 yaşıma girdiğimden beri düzgün iş bulamadım. Artık stres yapmaya başladım, sabah kalkınca sürekli iş ilanlarına bakıyorum, buradan para kazanmaya çalışıyorum. Akşamları ise kavga çıkmasın diye dışarı çıkıp yürüyorum.

Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu stresin üzerimden kalkmasına ihtiyacım var. Daha 18’imdeyim ama saçlarım beyazlamaya, dökülmeye başladı