son günlerde bu konuyu çok düşünüyorum, hayatım sanki sürekli aynı döngüde geçiyor. Para kazanıyorum, yatırım yapıyorum, fazlasını yiyerek borç ediniyorum. Borcumu kapatıyorum, o an kısa bir rahatlama geliyor ama bir süre sonra yine aynı şekilde harcayıp borca giriyorum. Para artık benim için sadece bir rakam gibi, hiçbir anlamı yokmuş gibi geliyor. Siz böyle hissettiniz ne yapıyonuz? Siz parayı nasıl görüyorsunuz?

Mesela bende şöyle oluyor: Param varken yaşıyorum, istediğim gibi yiyorum, içiyorum, geziyorum ama bir bakıyorum yine borçlanmışım. Borcu kapattıktan sonra tekrar aynı döngü. Para varken mutlu olmuyorum, yokken de mutlu olmuyorum. Harcamalarımı kontrol edemiyorum, takip etmem hep zorlaşıyor bu da mı vardı, bu ödemem de varmış diyorum. Sizde de oluyor mu böyle bir şey? Paranın varlığı veya yokluğu sizde gerçekten mutluluğu etkiliyor mu?

Bir de çevremde çok insan var aslında. Sürekli arkadaş ortamındayım, geziyorum, eğleniyorum gibi görünüyor ama içten içe hiçbirinden keyif almıyorum. Kendimi dışarıya kapatıyorum öyle mutlu olmuyorum, her zaman keyifsiz hissediyorum. Kalabalığın içinde bile bazen yalnız hissediyorum. Kendime uğraş olacak arkadaşlarımla kafa dağıtacağım aktiviteler yapıyorum yine de sonunda keyif almıyorum. Siz böyle hissettiğiniz oluyor mu? Kalabalığın ortasında bile boşluk hissettiğiniz oldu mu? O zamanlarda kendinizi nasıl toparlıyorsunuz?

İşin ilginç tarafı, ciddi bir ilişki içinde bile artık mutlu olmuyorum, beni motive etmiyor İlişki dışında hayatınıza anlam katacak şeyleri nereden buluyorsunuz?

Hayatımın bir önemi yokmuş gibi hissettiğim anlar çoğalıyor. Sanki ne yaparsam yapayım tat alamıyorum. Siz hayattan nasıl keyif alıyorsunuz? Mutluluk sizin için ne? Kendi içinizde motivasyonu nasıl sağlıyorsunuz? Ben motive olacak bir yaşantı görmüyorum kendi hayatımda...
İşin özü gerçekten merak ediyorum, çünkü ben işin içinden çıkamıyorum ve bu anlattıklarımı uzun yıllardır yaşıyorum. Siz bu durumlarla nasıl baş ediyorsunuz? Siz hayatınıza nasıl anlam katıyorsunuz...