anhanguera adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her domain için söylemedim bunu.
Evet buradaki çoğu kişi domain sektörüne çok hakim değil.
Zaten ben de hakim olanların yorum yapmasını bekledim.
Adam “jenerik domain arıyorum” diyor, altına yazılan domainleri okuyunca zaten buradaki çoğu arkadaşların konuya çok hakim olmadığını anlıyorsun.
Mesela sen daha 18 yaşına yeni girdin.
Domain arıyorum kategorisinde adam “Epin Domaini arıyorum” diyor, sen “Epin Domaini yok ama elimde şu domain var işinizi görürse ucuza bırakırım” diyorsun.
Yani ben şimdi böyle yorum yapan bir adama zaten domainin ederini soramam ki.
Yazsan da önemsemem.
Herkesin özgürlüğü var ve ben de kimseye cevap yazma diyemiyorum ama, benim asıl cevap beklediğim kişiler bilinçli olanlar..

edit: BURADAKİLER BİLMİYOR derken, o domainleri 20-30 K’ya sattığımı buradakiler bilmiyor anlamında demiştim.Senin bunu anlayamamış olmana ise şaşırmadım.
öncelikle beni neden karşılaştırma yapıyorsunuz onu anlamadım ben domainden çok iyi anlarım veya anlamam demedim ve adam epin domaini istemişse bende elimde yoksa yüksek ihtimal digital sepet com domainini önermişim ve adı üstünde digital digital ürün paket satış epin vb gibi şeyler için adam içinde epin geçmesi lazım dese ztn önermem e gidin satın hocam 500 dolara veya satmayın burdaki insanların çoğu domainden anlamıyorsa onlardan cevap beklemenin manası yok

edit: yaşımla ne alakası var?