Kendim de sattığım için şunu açıkça söyleyebilirim %95 illeal/yarı illegal siteleri için almak istiyor. Etik değerlerime uymadığı için satmıyorum artık.
Faydasına gelirse;
Eğer rekabet ettiğiniz başka siteler varsa sizi onların önüne geçirecektir, örneğin ilk safyada 6. sıradaysanız 1. veya 2. sıraya yükselebilirsiniz.
Google arama kısmında kelime tamamlama olayı da işe yarıyor örneğin markanızın adı amedya ve çeyrek altın fiyatlarını sıralıyorsunuz, arama kısmına birisi "çeyrek a","çeyrek altı", "çeyrek altın fiyatı" yazdığında google şunu öneriyor "çeyrek altın amedya" "çeyrek altın fiyatı amedya" gibi...
Bir çok faydası var fakat maliyeti çok tuzlu, program sınırsız fakat kaliteli proxyler pahalı malesef, ucuz proxy'de işe yaramıyor.
Hocam selam.
Bu konuda bende müzdaribim alıp almamak arasında kaldım ve en sonudna konuyu açma gereksinimi duydum.
Eğer hiç anlamıyorum bu işlerden yazılımdan koddan derseniz hiç girişmemenizi tavsiye ederim yoksa min 3-4k $'ınız gider. Eğer az çok kodlamadan bilgim var uğraşmayı severim derseniz kendiniz yapmanızı deneme yanılma ile tavsiye ederim. yapılan ve satılan bir çok bot hızlı para kazanmak için satışa sunulan ve uzun vade izlenilen botlar değil. Kendi kullandığım botun bana kazancı ve satış sonrası kazancı değerlendirdiğimde satmam mantık işi değil. Bu mantıkla düşünürsek kendinizin yapması daha iyi olur
Haklısınız hocam ama inanın bu fiyatlara doğal SEO yaptırmak daha uygun fiyatlara denk gelmektedir.
Organik olan bir şeyin hiç bir zaman bozmanızı önermem hocam.
Bozmak demeyelimde hocam biraz merak birazda kullanan arkadaşlarının tercübesindne faydalanmak.
Hiç bir işe yaramaz aksine sitenin sıralamasını yok eder. Google neyin ne olduğunu bilir. 25 yıl öncesinde değiliz.
Haklısınız hocam ama işte işin en garip kısmıda konu içerisinde yok öyle söyle böyle işe yarıyor diye yorumların olması birazda kafa karıştırıyor.
Halbuki google hepimizden daha akıllı olduğunu biliyoruz ama inatla yinede işte insanız merak etmeden de duramıyoruz.