Bak güzel kardeşim.
@Kubrick; arkadaşın yazdığını uygulamalısın. Yok şunu ye, yok şunu iç diyenlerin dediklerini uygularsan sürekli ek gıdaya ihtiyaç duyarsın. Hele ki ilaç kullanırsan geçmiş olsun. Şöyle açıklayayım, ful bol baharatlı ve asidik bir öğün geçirdin. Miden ona göre asit üretiyor ve işini bitirince bağırsağa yollar. Sonra alacağın bu ek gıdalar da bazik olur. Sen bunları yemekten önce veya sonra alırsan midene asit üretmesini engellemiş oluyorsun. O şekilde bağırsaklara gider yediklerin. Yani günü kurtarırsın ama geleceğin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Öncelikle mideni tanıyacaksın. Hangi baharatlarda ve besinlerde bunu yaşıyorsun? Bunları öğrenmelisin. Yemekten de en az 2 saat sonra yatar pozisyona geçmelisin.
Ben bundan 4 sene evvele kadar her gün çektim. En sonunda o yukarı çıkan sıvı yüzünden boğazım gitti herhalde demiştim. Sonra ek gıdalara, yetmedi rennie, nexium vs gibi şeylere yöneldim. Çok mutlu olmuştum ama uyuşturucu gibi bunların müptelası olmuştum. Sigara zulalar gibi yanımda kesin oluyor ve gittiğim, gideceğim yerlerde sürekli bulundurmaya başladım. Ek gıda olmazsa ilaç alacağım yani. 2 sene de böyle geçtikten sonra buraya yazdığım şeyleri birisinden duydum ve uyguladım. Beni rahatsız eden tüm şeyleri buldum ve tamamen kesmedim ama arama çooook uzun bir mesafe koydum. Çok gerekmedikçe su dahi içmem yemek esnasında ya da sonra. 1.5 yıldır da boğazıma asit çıkmıyor ve midem yanmıyor (en azından hissetmiyorum).
Sen de dediğim gibi bunları uygular ve değişim göremezsen doktorluksundur artık. Hatta imkanın varsa ilk doktora git. Geçmiş olsun.