kullanıcı adın da değişti mi yoksa sadece isim bölümü mü değişti method fixlenebilir muhtemelen bi kaç güne daha çalışmayacaktır zaten
Kullanıcı adım değiştirip onayladım. Sonra ismi değiştirip kaydetmeden geri çıktım ve uygulamayi kapatıp geri açtım. Sonra tekrar açtığımda kullanıcı adım aynı kaldı ama isim ve soyisim bölümü değişti.
onaylıyoruz eğer fixlenmediyse kullanıcı adın değişmiyor sadece ismin değişiyor ama fixlendiyse kullanıcı adın değişebilir önemli bir kullanıcı adın varsa denemeni önermem kullanıcı adını farklı bir hesaba aktarıp sonra tekrar geri alabilirsin böylece kullanıcı adını kaptırmamış olursun
Aslında riske attım jenerik bir kullanıcı adıydı. Yapmasam daha iyi dedim ama şimdilik bir sorun yok.
Yaptım hesabım kapandı ne yapacağım? Neden söylemediniz böyle bir şeyin olabilceğinden
diğer paylaşılan method gibi tüm hesaplarım kapanmaz değil mi herkesin paylaştığı method böyle oluyor çünkü?
Geçmiş olsun, Arkadas paylaşım yapmış. Uygulayıp uygulamamak size kalıyor. Zaten yasal bir işlem olmadığı için bu tür riskleri almanız gerekiyor. Bence hesabın 1-2 saate açılır.
Hocam profil resmini nasıl halledebiliriz PM atar mısınız veya tg den
Takip